Våra målare i Hedemora utför industrimålning

När målning ska utföras i industrilokaler ställs det stora krav på dels de som ska utföra arbetet och dels det material som ska användas. Vi är experter på industrimålning i Hedemora och har kvalificerade medarbetare som utfört ett stort antal uppdrag inom industrimålning och som har den kunskap som krävs.

Vid industrimålning är det viktigt att arbetet utförs korrekt och att rätt material används så att golv och väggar får den hållbarhet som krävs för att tåla den verksamhet som bedrivs i lokalerna. När ni behöver få hjälp med industrimålning i Hedemora kan ni med trygg hand vända er till oss på Långsbyn Måleri som kan åta oss alla typer av måleriuppdrag. Vi har yrkesutbildade målare i Hedemora som har erfarenhet från industrimålning vilket borgar för att ni får arbetet utfört enligt gällande branschregler och med ett perfekt resultat. Ni kan kontakta oss om ni vill få mer information om hur vi kan bistå er då ni behöver hjälp med industrimålning.

 

Industrimålning i Hedemora

Vi kan utföra alla typer av industrimålning som exempelvis målning av betonggolv och väggar i lokaler, rostskyddsmålning, linjemålning, målning av maskiner och byggnader. Vi åtar oss uppdrag i såväl produktionslokaler som industrilokaler och utför arbetet proffsigt och med stor hänsyn till den verksamhet som pågår i lokalerna. Vi kan åta oss totalentreprenaden då ni behöver renovera eller modernisera era lokaler så att era medarbetare får en harmonisk, funktionell och trivsam arbetsmiljö. Våra målare i Hedemora har en stor erfarenhet inom all form av industrimålning vilket gör att arbetet utförs enligt gällande branschregler med toppresultat. Självklart använder vi enbart godkända material som bidrar till en bra hållfasthet och en lång livslängd.

 

Golvmålning i industrilokaler

Just golv är extra utsatta i industrilokaler då de utsätts för stor belastning från maskiner, produkthantering och av de som arbetar i lokalerna. Därför kan vi erbjuda er en golvmålning med material som ger era golv en stor hållfasthet, tålighet och lång livslängd. Utöver det kan en golvmålning få era lokaler att bli ljusare samtidigt som golven blir lättare att hålla rena. När vi åtar oss målningsuppdrag i lokaler där ni bedriver er verksamhet så planeras arbetet noggrant för att vi ska kunna utföra arbetet effektivt utan att störa den pågående verksamheten. Vi ser även till att vårt arbete inte bidrar till föroreningar som kan påverka er produktion. Självklart använder vi miljövänligt material och miljövänliga arbetsmetoder i den utsträckning som är möjligt för projektet.

 

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Att utföra kvalificerad industrimålning kräver kunskap om både utförandet och materialet som ska användas. Vi på Långsbyn Måleri har utbildade målare i Hedemora som innehar yrkesbevis och den erfarenhet som krävs för att kunna utföra industrimålning med ett perfekt resultat. Vi utför tjänster åt företag, bostadsrättsföreningar, industrier och privatpersoner i Dalarna med omnejd. Om du vill få mer information kan du boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan komma ut till era lokaler och göra en inspektion av projektet. Då kan vi även bistå med rådgivning och tips, utan att ni förbinder er för något. 

Kontakta oss målare i Hedemora för kostnadsfri offert & platsbesök

Vi är kompetenta målare i Hedemora som är redo för ert nästa måleriprojekt. Långsbyn Måleri har under våra 12 år i måleribranschen etablerat oss i södra Dalarna. Skriv in till oss via formuläret nedan så återkopplar vi med snabb och trevlig service.