Så går en fasadmålning med våra målare i Säter till

Bor du i hus så kommer du att behöva måla om fastighetens fasad förr eller senare. Dels får ett bra utseende men också för att förlänga husets livslängd. Om du vill få hjälp med målning kan du vända dig till oss på Långsbyn Måleri som har yrkesutbildade och erfarna målare i Säter.

Har du ett eget hus eller bor du i en bostadsrättsförening, kommer du att med jämna mellanrum behöva måla om fastighetens fasad. En träfasad behöver målas om cirka vart 10:e år och en putsad fasad cirka vart 20:e år. Att måla en fasad kräver att man har tillgång till ställning eller en skylift så att man kan utföra arbetet säkert och komma åt på alla ställen. Om du vill få hjälp med att måla om din fastighet kan du kontakta oss på Långsbyn Måleri som har erfarna och skickliga målare i Säter som utför arbetet korrekt och enligt gällande branschregler.

 

Att måla om en fasad

Många tycker att det är roligt att måla och väljer därför själva att använda sin semester eller ledighet för att måla om huset. Det många inte tänker på är att målningen bara är en liten del av arbetet och att det är förarbetet, som att skrapa fasaden, täcka in sprickor och tvätta fasaden som utgör 70 % av arbetstiden. Om förarbetet inte utförs korrekt finns det en risk att fukt tränger in i fasaden men också att fasaden inte får en jämn färgsättning. Om du anlitar våra professionell målare i Säter kan du känna dig trygg med att arbetet utförs korrekt så att din fasad får det bästa skyddet och maximal livslängd.

 

Måla fasader åt bostadsrättsföreningar

När din bostadsrättsförening behöver måla om eller renovera fastighetens fasad kan vi åta oss totalentreprenaden för ert projekt. Det innebär att vi koordinerar med behöriga hantverkare som exempelvis plåtslagare, putsmurare och snickare så att arbetet utförs korrekt, enligt gällande branschregler och i tid. Då behöver du dessutom bara ha en kontaktperson som uppdaterar dig om projektstatus samtidigt som du också bara får en faktura för arbetet.

 

Kontakta oss för gratis rådgivning

Långsbyn Måleri är ett professionellt företag som under många år har utfört måleritjänster åt företag, bostadsrättsföreningar industriföretag och privatpersoner. Våra målare i Hedemora har yrkesbevis och har också varit verksamma i branschen under en lång tid vilket gör att vi kan åta oss alla typer av måleriuppdrag. Vi utför alltid våra arbeten med största noggrannhet och enligt gällande branschregler för ett förstklassigt resultat med en lång livslängd. Om du behöver hjälp med fasadmålning kan du kontakta oss för fri konsultation. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan inspektera din fasad, utan att du förbinder dig för något. 

Kontakta oss målare i Hedemora för kostnadsfri offert & platsbesök

Vi är kompetenta målare i Hedemora som är redo för ert nästa måleriprojekt. Långsbyn Måleri har under våra 12 år i måleribranschen etablerat oss i södra Dalarna. Skriv in till oss via formuläret nedan så återkopplar vi med snabb och trevlig service.