Våra målare i Hedemora fixar färgsättning av ditt hus

Våra skickliga målare hjälper dig som vill måla om din fastighet. När du anlitar oss får du ett snyggt och hållbart slutresultat till ett bra pris. Vi har lång erfarenhet av utvändig målning och vet hur dina önskemål kan förverkligas på bästa sätt!

Välkommen till Långsbyn Måleri - din lokala målare i Hedemora! Funderar du på att måla om fasaden på din fastighet? Då har du kommit rätt! Vi hjälper företag, BRF: er och privatpersoner med allt inom målning. Vare sig du vill ha hjälp med fasadmålning, utvändig byggnadsmålning, takmålning eller något annat kan vi hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av stora som små projekt i allt från Hedemora till Säter, Borlänge och Hofors och är alltid redo att ta oss an nya projekt! 


Våra rutinerade målare i Hedemora målar din fastighet 

Även om det förstås går att måla om själv är det ofta tidskrävande och resultatet riskerar att bli ojämnt . När du lämnar ditt projekt i våra händer kan du känna dig säker på att  arbetet blir professionellt utfört och att din fastighet får ett rejält lyft. Våra proffsiga målare  i Hedemora har lång erfarenhet av att måla om fasader och annat utvändigt måleri. Vi målar enligt branschens alla regler och har full koll på hur ditt hus ska få en snygg  färgsättning med lång hållbarhet. Tack vare vår långa yrkesvana och stora kunskap om färg kan vi dessutom utföra våra måleriprojekt på ett tidseffektivt sätt. Läs mer om våra tjänster här.


Utvändig målning steg för steg 

Vi inleder alla våra projekt med att tillsammans med dig gå igenom dina tankar, önskemål och förväntningar. Oavsett om du redan har en tydlig bild av slutresultatet eller om du vill  ha inspiration och tips finns vi till hands för att bolla tankar och idéer. När alla beslut är  tagna gör vi en bedömning av vad som behöver göras – här inkluderas allt från förarbete till vilken färg som ska användas. Detta avgörs av kundens önskan och husets förutsättningar, exempelvis vilken  typ av fasad det är som ska målas och vilken sorts färg som använts tidigare. När detta är gjort skriver vi en tydlig offert som du i lugn och ro får gå igenom innan arbetet påbörjas. Därefter lägger vi upp en tidsplan för projektet som inkluderar vad som ska göras och när. Sedan är det bara att sätta igång! Våra målare i Hedemora påbörjar projektet genom att utföra ett noggrant förarbete som vanligtvis består av en noggrann rengöring av fasaden  och bortskrapning av gammal färg så att underlaget blir plant. Därefter börjar det roligaste 

- att måla om fastigheten med utgångspunkt i dina önskemål! När målningen är klar gör vi  en slutbesiktning tillsammans med dig för att försäkra oss om att du är nöjd med  slutresultatet. 


När du väljer våra målare i Hedemora får du: 

  • Engagerade och skickliga målare 

Våra målare i Hedemora brinner för sitt yrke och älskar att se den förvandling som sker när man målar om en husfasad. 


  • Snygg färgsättning som du kan förlita dig på långt in i framtiden
    Vi arbetar endast med produkter av högsta kvalitet. När du låter oss utföra din fasadmålning kan du vara säker på att inte behöva måla om på många år framöver. 


  •  Ett väl utfört arbete utan dolda kostnader 

Vi lämnar alltid tydliga offerter för att du som kund ska känna dig trygg med att projektet inte kommer att kosta mer än vad du räknat med. 


  • Tid över till annat 

När du väljer att anlita professionella målare slipper du göra research kring vilken färg som lämpar sig bäst, du slipper införskaffa allt det material som krävs och framförallt slipper du grovjobbet. Det enda du behöver vara delaktig i är i kommunikationen med oss! 


  • Rätt att göra ROT-avdrag 

När du som privatperson anlitar våra målare i Hedemora har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden för ditt projekt. Läs mer här.

Är du redo att ge din fastighet ett rejält lyft? Kontakta oss redan idag för en  kostnadsfri offert!

Kontakta oss målare i Hedemora för kostnadsfri offert & platsbesök

Vi är kompetenta målare i Hedemora som är redo för ert nästa måleriprojekt. Långsbyn Måleri har under våra 12 år i måleribranschen etablerat oss i södra Dalarna. Skriv in till oss via formuläret nedan så återkopplar vi med snabb och trevlig service.