Måla betonggolv med våra målare i Hedemora

Att måla betonggolv ökar inte bara golvets hållfasthet och livslängd utan bidrar också till att ge rummet eller lokalen en ökad trivsel. Våra utbildade målare i Hedemora har en lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa dig med att måla dina betonggolv med ett perfekt resultat.

Har betonggolven börjat spricka eller flagna eller ser de bara ovanligt gråa och trista ut? Du kan få ett lyft i hela rummet genom att låta våra målare i Hedemora måla dina betonggolv. Att måla om golven bidrar till ett snyggare, ljusare rum. Dessutom är ett målat betonggolv enkelt att hålla rent samtidigt som golvet får en bättre hållfasthet och längre livslängd. Vi på Långsbyn Måleri har skickliga och yrkeskunniga målare i Hedemora som utför arbetet enligt gällande branschregler och med ett förstklassigt resultat. Då du vill få hjälp med att måla dina betonggolv kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

 

Att måla betonggolv

När du målar dina betonggolv ger du golven en skyddande yta som har en stor tålighet mot påfrestningar som uppstår då arbete eller andra aktiviteter utförs på golvet. Det gör att golvet får en längre livslängd men också blir lättare att hålla rent. Genom ditt val av färg kan du själv skapa ett ljusare rum som är skonsammare mot ögonen, speciellt vid precisionsarbete eller läsning. Våra skickliga målare i Hedemora är experter på golvmålning och vet vilket färgmaterial som behöver användas utifrån de påfrestningar som golven behöver klara av. Självklart lämnar vi också trygga garantier på både arbete och material.

 

ROT-avdrag vid målning av golv

När vi utför arbeten åt privatpersoner finns det möjlighet att använda sig av ROT-avdrag. Det är ett skatteavdrag som du kan använda och som motsvarar 30 % av våra arbetskostnader. För att du ska kunna använda dig av skatteavdraget krävs det att du äger fastigheten, att fastigheten är minst 5 år gammal och att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt. Avdraget får du direkt på fakturan från oss, så du slipper ligga ute med pengarna. Samtidigt tar vi över all administration kring avdraget.

 

Boka kostnadsfritt hembesök

Långsbyn Måleri är ett måleriföretag som under många år har utfört tjänster åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och industrier i Dalarna. Vi har duktiga och mycket noggranna målare i Hedemora som innehar yrkesbevis och en lång erfarenhet inom måleribranschen. Det innebär att vi kan åta oss alla typer av måleriuppdrag, såväl invändigt som utvändigt. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt måleriprojekt, höra dina önskemål och bidra med rådgivning, utan att du förbinder dig för något. Därefter kan vi lämna en offert med ett rättvist pris för ditt projekt. 

Kontakta oss målare i Hedemora för kostnadsfri offert & platsbesök

Vi är kompetenta målare i Hedemora som är redo för ert nästa måleriprojekt. Långsbyn Måleri har under våra 12 år i måleribranschen etablerat oss i södra Dalarna. Skriv in till oss via formuläret nedan så återkopplar vi med snabb och trevlig service.