Våra målare i Säter bistår dig med målning av fönster

Att måla fönster är ett tradigt arbete som också kräver mycket tid i anspråk för grundarbetet som bland annat innefattar att skrapa fönster och sätta nytt kitt innan målningen kan påbörjas. Om du vill få hjälp med att måla fönster kan du vända dig till oss som har professionella målare i Säter.

Bor du i hus så behöver du måla om dina fönster vart 8-10:e år vilket är ett ganska krävande arbete. Har huset träfasad väljer många att måla om fönstren i samband med att de genomför en fasadmålning. Att måla fönster kan kräva viss utrustning som exempelvis ställning eller skylift så att målarna kommer åt och kan utföra arbetet korrekt. Om du är i behov av att måla dina fönster kan du kontakta oss på Långsbyn Måleri som har skickliga och erfarna målare i Säter som kan hjälpa dig med din fönstermålning.

 

Måla fönster i Dalarna

Att måla fönster är ett krävande arbete som innebär att fönstren först behöver skrapas så att all lös färg tas bort. Om fönstren har mindre sprickor behöver dessa spacklas innan de sedan eventuellt ska grundmålas och slutligen målas om i den färg som du önskar. Samtidigt som du målar om fönster behöver du även lägga nytt kitt kring glasen där detta har lossnat. Om du även passar på att isolera om fönstren så kan du samtidigt få ett bättre inomhusklimat då fönstren inte släpper ut inomhusvärmen eller in kylan utifrån. Vi samarbetar med kunniga hantverkare i de fall fönster behöver tätas eller renoveras strukturellt. Kontakta oss för mer information om hur våra målare i Säter kan hjälpa dig med att måla dina fönster med ett förstklassigt resultat.

 

ROT-avdrag för målning

Som privatperson kan du använda ROT-avdrag då du anlitar Långsbyn Måleri för att måla om dina fönster. Skatteavdraget uppgår till 30 % av våra arbetskostnader och avdraget får du direkt på fakturan, så du inte behöver ligga ute med några pengar. För att kunna erhålla skatteavdrag krävs att du äger fastigheten, att du är myndig, att fastigheten är minst 5 år gammal och att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt.

 

Kontakta oss för att boka gratis hembesök

Långsbyn Måleri har yrkesutbildade målare i Hedemora som utför ett brett utbud av måleritjänster åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och industriföretag. Våra målare i Säter har en lång erfarenhet inom branschen och kan därmed utföra alla typer av måleriuppdrag. Vi utför bland annat fönstermålning åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med stor noggrannhet och med ett förstklassigt resultat. Du kan använda vårt kontaktformulär för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera dina fönster och lämna rådgivning kring ditt projekt, utan förpliktelser. Därefter kan vi lämna en offert för din fönstermålning till ett rättvist pris. Självklart lämnar vi också trygga garantier på vårt arbete. 

Kontakta oss målare i Hedemora för kostnadsfri offert & platsbesök

Vi är kompetenta målare i Hedemora som är redo för ert nästa måleriprojekt. Långsbyn Måleri har under våra 12 år i måleribranschen etablerat oss i södra Dalarna. Skriv in till oss via formuläret nedan så återkopplar vi med snabb och trevlig service.