Välkommen att läsa om oss på Långsbyn Måleri

Välkommen att läsa om oss på Långsbyn Måleri

Vi är ett populärt och seriöst målarföretag i Hedemora som givetvis är MVK-Auktoriserade, då vi utför målning av våtrum.

Långsbyn Måleri har funnits sedan år 2008 och utgår ifrån Långshyttan, vi finns för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggföretag och industrier i södra Dalarna. Idag har vi 10 st anställda på företaget som gör det möjligt att åta oss både stora och små projekt. Våra målare har lång erfarenhet, vana och satsar alltid på att leverera högsta kvalité på alla uppdrag vi tar oss an.

Långsbyn Måleri lovar inte för mycket - utan håller istället det vi utlovar.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning där du får hjälp med just ditt specifika projekt. Om inspiration saknas finns vi här med en gedigen erfarenhet som vi kan matcha mot dina önskemål. När du väljer att anlita Långsbyn Måleri som har F-skattsedel kan du få ROT-avdrag på alla våra måleritjänster, med 30 % i avdrag på arbetskostnaden. Kom enklast i kontakt med oss via kontaktformuläret här på hemsidan.

Kontakta oss målare i Hedemora för kostnadsfri offert & platsbesök

Vi är kompetenta målare i Hedmora som är redo för ert nästa måleriprojekt. Långsby Måleri har under våra 12 år i måleribranschen etablerat oss i södra Dalarna. Skriv in till oss via formuläret nedan så återkopplar vi med snabb och trevlig service. 

Kontakta oss målare i Hedemora för kostnadsfri offert & platsbesök

Boka platsbesök

Här hittar du oss på webben