Utomhusmålning

Utomhusmålning

Långsbyn Måleri har målare i Hedemora som utför måleriuppdrag i Södra Dalarna. Vi åtar oss alla typer av uppdrag, stora som små, från privatpersoner till företag, hotell och bostadsrättsföreningar. Vi har utför måleriarbeten i Dalarna sedan många år tillbaka och har mycket serviceinriktade och kunniga målare som brinner för sin yrkesstolthet. Det har gett oss många goda omdömen från våra kunder genom åren. Vi kan utföra alla typer av måleriuppdrag som inomhusmålning, utomhusmålning, specialarbeten inom målning och tapetsering i Hedemora. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan diskutera dina behov och önskemål.

 

Målare i Hedemora för din utomhusmålning

Om du behöver anlita en målare i Hedemora för målning av fasader, byggnadsmålning, fönsterrenovering, staketmålning eller andra typer av utomhusmålning kan du vända dig till oss. Vi är ett väletablerat företag som har utbildade målare med yrkesbevis. Tack vare våra målares långa erfarenhet från branschen kan vi åta oss allt inom målning, även där det krävs specialistkunskap. Självklart lämnar vi också garantier på vårt utförda arbete så att du kan känna dig trygg även efter avslutat uppdrag.

 

Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök eller för att begära mer information om hur vi kan hjälpa dig med din utomhusmålning.

Kontakta oss målare i Hedemora för kostnadsfri offert & platsbesök

Vi är kompetenta målare i Hedemora som är redo för ert nästa måleriprojekt. Långsbyn Måleri har under våra 12 år i måleribranschen etablerat oss i södra Dalarna. Skriv in till oss via formuläret nedan så återkopplar vi med snabb och trevlig service.