Övriga Måleritjänster

Övriga Måleritjänster

När du behöver få hjälp med målning i södra Dalarna kan du vända dig till Långsbyn Måleri som har utbildade och erfarna målare i Hedemora som utför alla typer av målningsarbeten. Våra målare har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att vi även kan åta oss specialarbeten inom målning. Exempelvis då du renoverar ett kulturmärkt hus eller behöver underhåll målning/betsning av äldre inventarier. Våra målare kan också hjälpa dig med tapetsering i Hedemora.

 

När du behöver tapetsering i Hedemora

Långsbyn Måleri kan erbjuda dig tapetsering i Hedemora, Hofors, Säter, Falun, Borlänge och Avesta. I samband med tapetsering gör vi allt underarbete så att vi skapar en ren och slät väggyta där vi sedan kan sätta upp dina tapeter. Våra målare i Hedemora arbetar med alla typer av tapeter såsom strukturtapeter, mönsterpassat, grafiska tapeter eller vanliga papperstapeter. Detta gör att du själv kan välja exakt de tapeter du vill använda för varje rum i din bostad.

 

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tapetsering i Hedemora. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera dina önskemål inför att vi lämnar en offert.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss målare i Hedemora för kostnadsfri offert & platsbesök

Vi är kompetenta målare i Hedemora som är redo för ert nästa måleriprojekt. Långsbyn Måleri har under våra 12 år i måleribranschen etablerat oss i södra Dalarna. Skriv in till oss via formuläret nedan så återkopplar vi med snabb och trevlig service.